Ingyenesen letölthető pályaorientációs kézikönyv tanároknak!

Örömmel értesítjük, hogy a CARMA-projekt keretében kidolgozott, „CAREER MANAGEMENT SKILLS TRAINING MANUAL FOR VET TEACHERS” című kézikönyv ingyenesen letölthető.

carma_manual_to_webpage_fedlap[1]

 

A kiadvány első részében a szerzők körüljárják a problémát: miért van szükség arra, hogy a diákok munkába lépésük előtt tisztában legyenek a 4. ipari forradalom jellegével, az általa támasztott követelményekkel, az élethosszig tartó tanulás fontosságával, a munkába álláshoz szükséges nem szakmai képességek jelentőségével és általában véve a foglalkoztathatóságot növelő munkavállalói készségekkel.

 

A könyv második, nagyobb fele arra irányul, hogy játékos módszerekkel, gyakorlati feladatokkal segítsen, hogy a tanárok meg is tudják mutatni a diákjaiknak, hogyan, milyen eszközökkel felelhetnek meg a munkaerőpiac nyújtotta kihívásoknak, hogyan mérhetik fel képességeiket és azok szintjét önállóan, hogy aztán reális célokat tűzhessenek ki, illetve hogyan fejleszthetik készségeiket úgy, hogy minél jobban felhasználhassák a munkaerőpiac nyújtotta lehetőségeket céljaik megvalósítására.

 

A kézikönyv eléréséhez kattintson ide! >>

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva