„Folyamatosan tovább kell, hogy képezzük magunkat és próbáljuk tartani a lépést a trendekkel” – Beszélgetés Kovács georgina cukrásszal, a Szakma Sztár verseny hetedik helyezettjével

Ez a tartalom csak előfizetőink részére elérhető. Ha Ön már előfizető, a letöltéshez szükséges jelszót megtalálja a számlával küldött kísérőlevélben. Ha még nem előfizető, kattintson ide!

 

Mikortól fordult az érdeklődésed a jelenlegi szakmád felé? Minek hatására választottad az iskoládat, a szakmádat?

 

Eredetileg egészségügyet tanultam, viszont hobbi szinten már gyerekkorom óta érdekelt a cukrászat. Talán az volt az első meghatározó élményem, amikor egyszer egy süteményes könyvet kaptam, és elhatároztam, hogy el szeretném készíteni az összes benne lévő süteményt – amit végül szinte kivétel nélkül véghez is vittem.

Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva